Minusta

Tällä sivustolla on kaikenlaisia tarinoita, sattumuksia, onnen hetkiä ja oivalluksia. Ihan tavallisia arjen ajatelmia.

Moni ajatelma liittyy hyvinvointiin. Se on laaja käsite, joka mielestäni muodostuu kuudesta elementistä: hyvistä treeneistä, positiivisesta mielenmaisemasta, laadukkaasta sapuskasta, mielekkäästä työstä, henkilökohtaisesta kehittymisestä sekä talouden tasapainosta. Uskon, että kaikkiin näihin osa-alueisiin voi itse vaikuttaa ja siten toimia oman hyvinvointinsa kipparina.

Yli seitsemänkymppistä kotitaloamme asuttaa tärkeiden ihmisten lisäksi tiibetinterrieri Väinö (Känkkä), chihuahua Raptor (eli Rappe, rNappe, rNapoleon), ragdoll Obelix (Possu) sekä viisi kanaa Jaana, Hilja, Saara sekä Marja & Terttu.

Viestintä ja johtajuus ovat ammatillisesti rakkaita aihealueita. Työskentelen viestintäpäällikkönä, vastuualueenani on sisäinen viestintä ja yritysvastuuviestintä. Aiheeseen liittyviä muualla julkaistuja juttuja löydät täältä. Blogissa työhön liittyvät jutut olen koonnut tälle sivulle. 

Arvostan kommentteja ja mielipiteitä, voit jättää niitä tekstien yhteyteen, kirjailla ajatuksesi alla olevaan lomakkeeseen tai lähestyä somessa @jennimarikaren

Tervetuloa ja kiva kun tulit, toivottavasti viihdyt. Aurinkoa sun ajatelmiin! ☀️

Back to Top