Rahalahjoja kymmenvuotiaalle?

Huh huijakkaa miten vauhdikas alkukesä on ollut. Kirjottaminen päiväkirjaa lukuun ottamatta on jäänyt kokonaan kun aika on mennyt hujauksessa. Yhteinen nimittäjä kiireelle on ollut perheen yhteinen – ja välillä kyllä ihan omakin aika. On ollut syntymäpäivää ja hautajaista, on naurettu ja itketty. Rentoiltu ja painettu hiki hatussa. Elämän kirjoa parhaimmillaan.

Viikonloppuna vietettiin pojan kymppisynttäreitä. Ensin oli kaverijuhlat Megazonessa ja heti perään oli lähisukulaiset kutsuttu kahvittelemaan meille kotiin. Kymmenvuotias on lahjojen kannalta hankala ikä, miltei kaikki lelut on ainakin meillä jo liian lapsellisia ja jäisivät vain pölyttymään hyllyyn. Sormiskeitit, -bmx:ät ja piirustusvehkeet on ainoat leluntapaiset mitä meillä nykyään käytetään.

Siksi pyydettiinkin suoraan, että jos sankaria haluaa muistaa, voisi jonkun killingin tuoda mukanaan. Poika on haaveillut jo jonkin aikaa customscootin rakentamisesta ja nyt saisi hankkia synttärirahoilla juuri sellaiset osat kuin itse haluaa.

Lue lisää Poikien Äidit -blogistani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.