Kivapäivä kerran viikossa

Meillä oli pari vuotta sitten pojan kanssa kerran viikossa ”kivapäivä”. Se oli aina torstaisin koulun ja töiden jälkeen ja silloin lapsi sai itse valita jonkun mukavan aktiviteetin meille kahdelle. Käytiin uimassa tai keilaamassa, välillä vaan pyöräiltiin päämäärättömänä. Saatettiin mennä satamaan jätskille tai puistoon laskemaan mäkeä. Ainoa kriteeri oli, että kivapäivänä tehdään nimensä mukaisesti yhdessä jotain kivaa.

Tarve yhteiselle päivälle nousi kiireisestä arjesta. Tuntui, että joka ilta lennetään joko vanhempien tai lapsen harrastuksissa ja kahdenkeskinen aika pojan kanssa oli lähestulkoon jäänyt. Päätettiin, että yhtenä iltana viikossa ollaan kaksin.

Lue lisää Poikien Äidit -blogistani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.