Sanat saunassa oli jo liikaa

Ihana mutta niin raskas työviikko takana. Olen nyt kolme kertaa järjestänyt Nordic Business Forum -livestreamin meidän henkilöstölle ja jälleen keskiviikosta torstaihin oli tämän vuoro. Voisi kuvitella ettei se nyt kummoinen homma ole, senkun kytkee tietokoneen telkkariin ja heittää popparit mikroon.

Eikä se teknisesti kyllä iso homma olekaan. Mutta kaikki se muu oheistoiminta, puhumattakaan stressin määrästä mikä iskee paria päivää aiemmin ja loppuu vasta kun telkkarin valot sammuvat. Onko tarpeeksi tarjoiluja, viihtyväthän ihmiset, riittävätkö lokoisat istuimet.

Ajelin keskiviikkoiltana kotiin, koska vanha ei enää viihdy hotellipedeissä. Auto kurvasi kotipihaan joskus ysin hujakoissa kun olin startannut matkaan seiskalta. Eilen kun pääsin kotiin kahdentoistatunnin reissun päätteeksi, oli miltei heti lämmin sauna odottamassa. Lapsi tuli löylyihin mukaan ja ihmetteli kun olin niin kovin hiljainen.

Kerroin että olen tosi poikki kahdesta pitkästä ja raskaasta työpäivästä. Yhdeksänvuotias siihen: ”äiti, jos mä pesen itseni nyt nopsaan ja menen ylös tekemään sullekin iltapalaa et pääset nopeasti nukkumaan?”

Jäin istumaan yksin lauteille ja kyynel vierähti poskelle. Väsymys yhdistettynä pienen pojan suureen sydämeen oli sillä hetkellä liikaa. Hyväntahtoisuus on jotain todella kaunista.

Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.